Meteo: Cer acoperit de nori. Temperaturi cuprinse intre 3 si -5 grade C in Maramures

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

La primele ore ale diminetii temperatura aerului a fost cuprinsa intre -5 grade C la Targu Lapus si -1 grad in Baia Mare. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Cavnic si Borsa -6 grade, respectiv Vf. Iezer -9 grade.

Acum: Sectoarele de drumuri nationale au carosabilul partial umed si uscat. Cerul este acoperit pe DN1C, E58 si DN18B si senin pe celelalte sectoare. Vizibilitatea este buna in trafic. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu noua utilaje si au imprastiat 16 tone material antiderapant pentru prevenirea si combaterea poleiului.

Toate localitatile sunt alimentate cu energie electrica.

Nivelurile si debitele cursurilor de apa din judet au fost in scadere. Nu au fost semnalate probleme. Temperaturile scazute au favorizat producerea de gheata primara la malurile raului Vaser. Exploatarea amenajarii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Stratul de zapada masoara: 82 cm la Cavnic, 64 cm la Baiut, 63 cm la Firiza, 61 cm in Pasul Gutai, 33 cm la Luhei, 29 cm la Ruscova, 20 cm in Baia Borsa, 19 cm in Poiana Borsa, 16 cm in Leordina, 15 cm la Bistra.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -3 grade la Targu Lapus, Cavnic si Borsa, -2 grade la Sighetu Marmatiei, Ocna Sugatag si Viseu de Sus, -1 grad in Baia Mare, Baia Sprie, Seini si Somcuta Mare.

Vremea va fi astazi in judet apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 5 grade, iar cele minime intre -5 si -2 grade. Dimineata si noaptea izolat, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2