Meteo: Cum va fi vremea in Maramures in intervalul 21 octombrie – 3 noiembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea va ramane calda in aceasta saptamana, in majoritatea regiunilor, cu temperaturi medii diurne de 26 de grade Celsius, insa incepand cu data de 27 octombrie, valorile vor scadea cu pana la 10 grade, iar probabilitatea de aparitie a ploilor va fi in crestere, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 21 octombrie – 3 noiembrie, informeaza AGERPRES.

In zona Maramuresului, in prima saptamana, cu usoare variatii de la o zi la alta, vremea va fi cu mult mai calda decat in mod normal, urmand a se inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 23 si 25 de grade, in medie.

Din 27 octombrie, o racire treptata a vremii va determina inregistrarea pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza a unor temperaturi maxime sub cele normale pentru perioada din an, pana spre medii in jurul a 9 grade in intervalul 31 octombrie – 3 noiembrie.

Pana pe 28 octombrie vor fi variatii in general nesemnificative de la o noapte la alta, temperaturile minime urmand a se incadra, in medie, intre 7 si 9 grade, Apoi, acestea vor scadea spre zero grade, in medie, pe parcursul intervalului 31 octombrie – 3 noiembrie. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi in crestere incepand cu data de 27 octombrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *