METEO – Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Meteorologii anunță vreme frumoasă pentru următoarele patru săptămani, cu zile cand va fi mai cald decat ar fi normal pentru perioada din an în care ne aflăm, dar și cu zile cand ploile vor face legea. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo valabilă pană la jumătatea lunii iunie.

Săptămâna 16.05.2022 – 23.05.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar
mai ales în zonele montane.

Săptămâna 23.05.2022 – 30.05.2022
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile estice, sudice și sudvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a țării, dar și în general deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal.

Săptămâna 30.05.2022 – 06.06.2022
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile extracarpatice.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor,
dar mai ales în jumătatea nord-vestică a țării.

Săptămâna 06.06.2022 – 13.06.2022

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice, sudice și sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local deficitar în regiunile vestice și sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2