Meteo: In prima parte a zilei vor cadea precipitatii mixte, in zona joasa a judetului, iar la munte va ninge

PNL

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost temporar noros. Pe arii extinse au cazut precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Cantitatea maxima de apa inregistrata a fost de 4.0 l/mp, la Vf. Iezer. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta. La Vf. Iezer viteza a fost de pana la 61 km/h, viscolind ninsoarea. Izolat la munte s-a semnalat ceata.

Stratul de zapada framantata masoara: 32 cm la Baiut, 22 cm la Cavnic, 18 cm la Vf. Iezer, 14 cm in Baia Borsa, 12 cm la Luhei, 11 cm la Grosii Tiblesului, 8 cm in Pasul Gutai, 7 cm la Firiza, 6 cm la Sacel, 4 cm la Suciu de Jos si Moisei, 3 cm la Coroieni, 2 cm pe Valea Vaserului si la Mara, 1 cm la Targu Lapus.

Valori ale temperaturii aerului: -10 grade la Vf. Iezer, -5 grade in Pasul Prislop, -4 grade in Pasul Gutai, -3 grade la Borsa si Cavnic, -2 grade la Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag, -1 grad la Viseu de Sus, 0 grade la Targu Lapus, Seini, Somcuta Mare si Baia Sprie, 1 grad in Baia Mare.

Vremea va fi astazi in judet apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Izolat, in prima parte a zilei vor cadea precipitatii slabe mixte in zona joasa, iar la munte va ninge. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari indeosebi in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 7 grade, iar cele minime intre -5 si 0 grade.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost in scadere usoara. Gheata se gaseste doar la malul raului Ruscova. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Sunt asigurate utilitatile publice.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1