Meteo: La munte vor predomina ninsorile, iar in zonele joase vor fi precipitatii mixte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Pe arii restranse, local, au cazut precipitatii sub forma de ploaie. In zona montana precipitatiile au fost mixte. A nins slab in zona montana inalta. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Borsa, Cavnic si in Pasul Gutai -1 grad Celsius. La Vf. Iezer au fost -7 grade.

Cerul este acoperit. Ninge la Borsa, Viseu de Sus si pe un tronson al drumului DN 18, in Pasul Gutai. Strat de zapada se gaseste doar in zona montana inalta si masoara pana la 12 cm la Vf. Iezer.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -1 grad la Cavnic, Borsa, 0 grade la Viseu de Sus, Targu Lapus, Pasul Gutai, 1 grad in Baia Mare, Ocna Sugatag, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare, 2 grade la Sighetu Marmatiei.

Vremea se va raci fata de zilele precedente in judetul nostru. Cerul va fi acoperit. Vor cadea precipitatii sub forma de ploaie in zonele joase. In cursul serii, acestea se vor transforma in lapovita si ninsoare. La munte vor predomina ninsorile. Vantul va bate linistit, dar va prezenta intensificari temporare in zona de munte si pe creste. Izolat, in zonele joase se va forma ceata. Temperaturile maxime vor avea valori intre 2-4 grade, iar cele minime intre -2 grade si 0 grade.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Nu au fost inregistrate probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Informatii: CJSU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole