METEO MARAMUREȘ – Cand frig, cand cald în Maramureș în ultimele 2 săptămani din martie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au făcut publică prognoza meteo pentru ultimele două săptămani din luna martie. Vom avea zile cand ne va fi prea cald, dar și zile cand vom mai adăuga pe noi o haină în plus. Nu vor lipsi precipitațiile, semn că trebuie pregătite umbrelele.

ANM precizează că în săptămână 13 – 19 martie vor fi alternanțe termice semnificative de la o zi la alta. Începand de marți, 14 martie, vremea se va încălzi până la valori de 17 grade, devenind caldă pentru această dată, iar la mijlocul săptămânii se va reveni la valori în jurul a 8 grade. Încălzirea estimată pentru 19 și 20 martie va însemna pentru această regiune înregistrarea unor maxime de 15…16 grade.

După aceste zile calde tendința generală va fi de scădere ușoară în a doua săptămână, până la o medie a temperaturilor maxime de 12 grade. În prima săptămână diminețile vor fi reci, cu minime termice preponderent negative, ce vor oscila în general între -4…1 grad, iar în a doua parte a intervalului sunt estimate valori în medie de 2…4 grade. Cat privește precipitațiile, acestea vor fi prezente în jurul datei de 16 martie, iar cu o probabilitate destul de ridicată și după 21 martie.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole