METEO MARAMUREȘ – Cand frig, cand cald la început de noiembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ultima săptămană din octombrie și prima din noiembrie. Potrivit ANM, vremea ușor mai rece decât în mod obișnuit mai ales noaptea se va menține până pe 30 octombrie, fiind caracterizată de temperaturi maxime, în medie de 13 pană la 15 grade și de minime a căror medie se va situa între 0 și 2 grade.

Meteorologii spun că după 30 octombrie vremea se va încălzi, devenind caldă pentru această perioadă în intervalul 1-4 noiembrie, cu o medie a maximelor termice de 16…18 grade și a minimelor de 6…8 grade, însă începând din 5 noiembrie, procesul de răcire va determina la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, în medie, temperaturi maxime de 10…11 grade și minime de 3…4 grade, valori apropiate de cele normale în această regiune în prima decadă a lunii noiembrie.

În prima săptămână vremea va fi predominant frumoasă, iar în cea de-a doua probabilitatea pentru ploi în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 2-6 noiembrie.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2