Meteo: Minime de -1 grad C, in Maramures. Drumuri curate, vizibilitate buna in trafic

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul a fost cu cerul variabil, temporar noros in cursul zilei. Local a plouat slab. Vantul a prezentat intensificari in zona montana inalta. Cel mai rece a fost la Cavnic si Ocna Sugatag 3 grade Celsius. Strat de zapada se gaseste doar in zona inalta de munte si masoara 2 cm la Vf. Iezer.

Vremea va fi si astazi in judet deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 14 grade C. Vremea se va raci spre seara cand minimele vor avea intre -1 si 4 grade C.

Valori ale temperaturii aerului: 4 grade la Cavnic, 5 grade la Ocna Sugatag, 6 grade la Borsa si Viseu de Sus, 8 grade la Sighetu Marmatiei, 9 grade la Ocna Sugatag, Baia Mare, Somcuta si Seini.

Cerul este temporar noros, vantul sufla moderat, dar prezinta intensificari in zona montana inalta.

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna pe drumurile publice din judet. Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed in zona inalta de munte, partial uscat in zonele de deal si de munte si uscat la ses. Vizibilitatea in trafic este buna.

Debitele si nivelurile principalelor cursuri de apa au fost usor variabile. Nu au fost inregistrate probleme deosebite. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Informatii: CJSU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2