Meteo: Ninge la Borsa. Sunt asteptate precipitatii mixte in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost apropiata de normalul termic. Cerul a fost mai mult noros. A plouat pe arii extinse. Local, cantitatile de apa au depasit 10l/mp. In zona montana inalta precipitatiile au fost mixte, iar dupa orele amiezii au cazut precipitatii sub forma de ninsoare. Vantul a prezentat intensificari temporare in zona inalta de munte, unde a viscolit ninsoare. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Ocna Sugatag si Cavnic 1 grad Celsius.

Strat de zapada se gaseste doar in zona montana inalta si masoara pana la 12 cm la Vf. Iezer.

Ninge acum (ora-08.00) la Borsa, iar pe arii restranse, local, ploua slab. Vantul prezinta intensificari trecatoare in zona montana inalta. Valori ale temperaturii aerului: 2 grade la Borsa, Cavnic si Ocna Sugatag, 3 grade in Baia Mare, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare si Targu Lapus, 4 grade la Sighetu Marmatiei, Seini.

Vremea se mentine si astazi in general inchisa. Cerul va fi mai mult acoperit. Vor cadea precipitatii mixte. La munte va ninge. Vantul va sufla slab, dar va prezenta intensificari trecatoare la munte, iar pe crestele montane va viscoli zapada. Temperaturle maxime vor fi cuprinse intre 3 si 5 grade, iar cele minime intre -1 grad si 2 grade.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost in crestere. Nu s-au inregistrat probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Informatii: CJSU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2