Meteo: Ploaie, lapovita si ninsoare prognozeaza meteorologii, astazi, pentru Maramures

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost temporar noros. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta cu viteze de pana la 61 km/h, unde a zapada. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre -2 grade la Targu Lapus si 2 grade la Ocna Sugatag. In zona montana inalta si local in zonele joase s-a semnalat ceata.
Stratul de zapada este prezent pe arii extinse si masura aseara pana la 59 cm, la Baraj Firiza.

La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -6 grade la Baia Mare si -3 grade la Ocna Sugatag, -7 grade la Petrova, -6 Cavnic -5 Borsa Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag.

Stratul de zapada masoara: 78 cm la Cavnic, 75 cm in Pasul Gutai, 69 cm la Firiza, 65 cm la Baiut, 55 cm la Luhei, 37 cm in Poiana Borsa, 36 cm in Baia Borsa, 46 cm la Coroieni, 37 cm la Grosii Tiblesului, 28 cm la Targu Lapus, 22 cm in Baia Mare, 19 cm la Varful Iezer. 17 cm la Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag,Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -5 grade in Baia Mare si Cavnic, -4 grade la Borsa, Viseu de Sus, Targu Lapus, Sighetu Marmatiei, -3 grade la Ocna Sugatag.

Dan Buca, purtator de cuvant CJSU Maramures: “Vremea ramane si astazi inchisa. Pe arii extinse vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. La munte va ninge. Izolat cantitatile de precipitatii vor depasi 10 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari la munte viscolind ninsoarea.”

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 4 grade, iar cele minime intre -2 si 1 grad.

Informatii furnizate de CJSU Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1