Meteo: Ploi anuntate pentru astazi, in Maramures. Temperaturi de 0 grade C la Cavnic si Tg Lapus

Vremea a fost mai calda ieri in judet decat normalul termic al acestei perioada. Cerul a fost temporar noros, dar in cursul serii si al noptii a devenit senin. Vantul a prezentat local intensificari in zona inalta de munte. Cea mai scazuta temperatura s-a inregistrat la Targu Lapus -1 grad Celsius.

In zona montana inalta, local, vantul prezinta intensificari. Strat de zapada este prezent doar in zona inalta de munte si masoara 3 cm la Vf. Iezer.

Cerul va fi in prima parte a zilei de astazi temporar noros, iar treptat se va innora si vor cadea local precipitatii sub forma de ploaie dupa-amiaza, seara si noaptea. Temperaturilemaxime vor fi cuprinse intre 7 si 11 grade,iar cele minime intre 0 si 5 grade. Vantul va prezentat intensificari in zona montana inalta. Izolat vor fi conditii de ceata. Valori ale temperaturii aerului: 0 grade Celsius la Targu Lapus si Cavnic, 1 grad Celsius la Borsa, Viseu de Sus, Sighetu Marmatiei si Baia Sprie, 2 grade Celsius la Ocna Sugatag, 3 grade Celsius la Somcuta Mare si Seini, 5 grade Celsius in Baia Mare. Vremea se mentine si astazi mai calda in judet fata de normalul termic al perioadei.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si uscat. Sunt tronsoane de drum in zona inalta de munte, care au partea carosabila partial umeda. Vizibilitatea in trafic este buna.

Debitele si nivelurile principalelor cursuri de apa au fost in usoara scadere. Nu au fost semnalate probleme.

Informatii: CJSU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1