Meteo: Ploi pe arii extinse prognozate pentru Maramures. Temperaturile maxime vor atinge 9 grade C

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cerul a fost temporar noros si izolat in cursul zilei si noptii a plouat. Vantul a prezentat intensificari in zona montana inalta. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Cavnic si Targu Lapus 1 grad Celsius, iar in cursul zilei cea mai ridicata temperatura s-a inregistrat la Sighetu Marmatiei – 11 grade Celsius. Stratul de zapada este prezent local la munte si masoara 4 cm la Vf. Iezer, respectiv 1 cm in zona de munte, la Cavnic.

Vremea va fi si astazi in judet mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse seara si in cursul noptii va ploua, iar in zona montana precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 9 grade Celsius, iar cele minime intre 0 si 4 grade Celsius.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost stationare. Gheata de la malurile principalelor cursuri de apa s-a topit, urmare a incalzirii vremii si temperaturilor pozitive. De asemenea, nu mai exista podul de gheata pe cursul raului Iza. Exploatarea amenajarii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Informatii: CJSU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *