Meteo: Ploile se restrang, temperaturile incep sa creasca. Vezi aici, prognoza pentru trei zile

Reclame home 1

De azi, ploile se restrang. Sunt posibile averse la munte, in centru si sud. In rest, cerul va fi variabil, mai mult noros.

Temperaturile diurne cresc tot de astazi, dar vremea se va mentine tot mai rece decat ar fi normal pentru mijlocul lunii iulie. Maximele termice se vor incadra intre 21 si 27 de grade Celsius.
La noapte sansele de precipitatii sunt reduse. Cerul va fi variabil, noros in centru si est, si mai mult senin in vestul tarii. Minimele termice se vor incadra intre 10 si 19 grade, chiar mai scazute in depresiuni unde va aparea si ceata.

Prognoza pentru trei zile

Vremea se incalzeste in urmaroarele zile in toata tara. Maine cerul va fi variabil, mai mult senin, dar la munte si in nordul tarii, pe arii restranse, sunt posibile averse si descarcari electrice. Maxima zilei va ajunge la 30 de grade in sudul Olteniei. Joi temperaturile vor creste pana la 32 de grade, dar noaptea vor aparea ploile in nord-vestul tarii. Minimele nocturne se vor incadra intre 8 grade in depresesiuni si 20 de grade pe litoral, relateaza Mediafax.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *