METEO – Prognoza pe 4 săptămani. Ce șanse de ploi sunt în viitorul interval

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Romanii au ajuns acum să își dorească să curgă stropi de ploaie din cer. Și asta doar din cauza secetei care este din ce în ce mai accentuată și în Maramureș, la fel ca în cam toate regiunile țării. Administrația Națională de Meteorologie  a făcut ieri publică prognoza meteo pentru următoarele patru săptămani.

Săptămâna 11.07.2022 – 18.07.2022

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile centrale, nordice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 18.07.2022 – 25.07.2022
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele vestice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales la munte.

Săptămâna 25.07.2022 – 01.08.2022
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea nord-vestică a țării, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 01.08.2022 – 08.08.2022
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință spre deficit în majoritatea regiunilor, dar mai sles în zonele montane.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole