Meteo: Temperaturi cuprinse intre 1 si 4 grade prognozate pentru la noapte, in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost ieri mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul a fost temporar noros, variabil in prima parte a zilei. Izolat, la munte s-au semnalat precipitatii slabe. Vantul a suflat slab la moderat, cu unele intensificari in zona inalta de munte. Temperaturile in cursul zile si noptii au fost pozitive. Cel mai rece a fost la Sighetu Marmatiei 2 grade Celsius.

Vremea se mentine si astazi mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros in cursul zilei cand pe arii restranse, va ploua slab iar la munte, local, vor cadea precipitatii mixte. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari locale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 10 grade, iar cele minime intre 1 si 4 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si partial uscat. In zona de munte sunt tronsoane de drum cu carosabil umed. Cerul este acoperit pe majoritatea sectoarelor de drumuri nationale. Vizibilitatea in trafic este buna.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost in scadere usoara. Nu au fost semnalate probleme.

Informatii: CJSU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole