Meteo: Temperaturi maxime de 2 grade Celsius, astazi in Maramures. La Cavnic stratul de zapada masoara 123 cm

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -4 grade la Ocna Sugatag si -2 grade C in Baia Mare. Cel mai rece a fost noaptea trecuta in Pasul Gutai, -5 grade, respectiv in Pasul Prislop -12 grade C.

Dan Buca, purtator de cuvant CJSU Maramures: „Nivelurile si debitele cursurilor de apa din judet in scadere. Gheata este prezenta la malurile raurilor Tisa, Viseu, Vaser, Ruscova, Botiza, Mara, Cosau si Suciu. Exploatarea amenajarii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta, conform regulamentului.”

Stratul de zapada masoara: 123 cm la Cavnic, 100 cm la Firiza, 95 cm la Baiut, 66 cm la Coroieni si Luhei, 61 cm la Grosii Tiblesului, 52 cm in Poiana Borsa, 50 cm in Baia Borsa, 48 cm la Moisei, 45 cm la Bistra si Valea Vaserului, 44 cm in Leordina, 42 cm la Targu Lapus si Razoare, 35 cm la Mara, 29 cm la Sighetu Marmatiei, 28 cm la Vf. Iezer, 27 cm la Copalnic, 25 cm la Lapusel, 23 cm la Ocna Sugatag, 21 cm in Baia Mare.

Nu sunt probleme in alimentarea cu energie electrica a localitatilor din judet.

Vremea va fi si astazi in general inchisa. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ninge si se va depune strat nou de zapada. Izolat, cantitatile de precipitatii vor depasi 10 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 0 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2