Meteo: Temperaturi minime cuprinse intre 0 si -3 grade C, in Maramures. La munte va ninge

Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea s-a racit fata de zilele precedente. In zonele de ses si de deal au cazut precipitatii mixte, la munte a nins. Stratul de zapada este prezent in zona montana inalta si masoara pana la 15 cm la Vf. Iezer. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Cavnic, Targu Lapus si Borsa -2 grade Celsius. La Vf. Iezer s-au inregistrat -11 grade Celsius.
Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -3 grade la Borsa, Cavnic si in Pasul Gutai, -1 grad la Targu Lapus, Viseu de Sus, 0 grade la Ocna Sugatag, Baia Mare, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare.

Vremea se mentine si astazi rece in judet, cu valori apropiate de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult acoperit. Local, vor cadea precipitatii mixte. La munte va ninge. Vantul va prezenta intensificari in zona montana inalta, iar pe creste va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 1 si 2 grade, iar cele minime intre -3 grade si 0 grade. Izolat se va semnala ceata.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Nu au fost semnalate probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice se desfasoara in conditii de iarna.

Informatii: CJSU Maramures//foto-arhiva//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole