Meteo: Temperaturi minime de 1-4 grade, luni, in Maramures. In zona inalta va ninge

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea s-a incalzit fata de zilele precedente. Cerul a fost mai mult senin. Vantul a suflat in general slab, cu intensificari trecatoare la munte de pana la 83km/h, la Vf. Iezer. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 4 grade la Ocna Sugatag si 6 grade la Sighetu Marmatiei. Cel mai rece a fost pe parcursul noptii trecuta la Targu Lapus -5 grade. Vantul sufla slab, la moderat, dar prezinta intensificari in zona de munte si pe creste.

Strat de zapada se gaseste doar in zona montana inalta si masoara pana la 15 cm la Vf. Iezer, 8 cm la Baiut, 3 cm la Cavnic si in Baia Borsa, 1 cm in Poiana Borsa si pe Valea Viseului.

Valori ale temperaturii aerului: -5 grade la Targu Lapus si Pasul Prislop, -4 grade la Vf. Iezer, -3 grade in Pasul Gutai,-2 grade la Ocna Sugatag si Cavnic, -1 grad la Borsa, 0 grade la Sighetu Marmatiei, Viseu de Sus, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare, 1 grad in Baia Mare.

Vremea va fi astazi in judet mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse, in partea a doua a zilei si in cursul noptii, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie. La munte precipitatiile vor fi mixte, iar in zona inalta va ninge si se va depune strat nou de zapada. Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 10-15 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari temporare cu rafale de 45-55 km/h, iar in zona montana inalta vor depasi 90-100 km/h viscolind sau spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9 grade, iar cele minime intre 1 si 4 grade.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2