Meteo: Temperaturi ridicate în Maramureș. La munte sunt prognozate ploi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost calda si in general instabila ziua. Cerul a fost variabil, cu innorari temporar accentuate in cursul zilei cand local s-au semnalat averse insotite si de descarcari electrice. Ploile au avut si caracter torential iar cantitatea
maxima de precipitatii inregistrata a fost de 45.2 l/mp la Firiza. Noaptea si dimineata cerul a devenit senin. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari de scurta durata ale vantului de pana la 43 km/h in Baia Mare. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 26 de grade la Ocna Sugatag, si 30 de grade la Sighetu Marmatiei.

Vremea va fi astazi deosebit de calda in judet. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si seara cand local la munte si pe arii restranse in rest se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina. Ploile vor avea si caracter torential iar izolat cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade, iar cele minime intre 13 si 16 grade.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1