Meteo: Temperaturi scazute si ninsori prognozate pentru Maramures

PNL

Informarea meteorologica este valabila pentru intervalul 21 martie, ora 18.00–25 martie, ora 08.00. Astfel, este prognozata o racire accentuata a vremii, dar si intensificari ale vantului. Tot in acest interval sunt asteptate ninsori care vor forma strat de zapada.

CJSU Maramures: „In intervalul mentionat, vremea se va raci accentuat in toata tara, devenind treptat deosebit de rece pentru ultima decada a lunii martie.

In noaptea de sambata spre duminica (21/22 martie) si in cursul zilei de duminica (22 martie) aria precipitatiilor predominant sub forma de ninsoare va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane si local Transilvania, Maramures si Moldova.

Din a doua parte a noptii de duminica spre luni (22/23 martie) precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare in cea mai mare parte a tarii si se va depune strat de zapada, mai consistent indeosebi in zonele de munte si in regiunile sudice. Izolat vor fi posibile depuneri de polei.

Temporar vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor, in general cu viteze de 50…60 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare, viscolind si spulberand zapada”, a transmis astazi Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1