Meteo: Vreme inchisa prognozata pentru Maramures. Temperaturile nu vor trece de 5 grade C

PNL

Vremea a fost mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul a fost temporar noros. Pe arii extinse, in prima parte a zilei si in cursul noptii, s-au semnalat precipitatii sub forma de ploaie si ninsoare. Cantitatea maxima de apa cazuta a fost de 3.9 l/mp, la Vf. Iezer. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari temporare in zona montana inalta de pana la 79 km/h, la Vf Iezer. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Ocna Sugatag si Cavnic -2 grade.

Valori ale temperaturii aerului: -7 grade la Vf. Iezer, -3 grade in Pasul Prislop, -2 grade in Pasul Gutai, -1 grad la Cavnic si Targu Lapus, 0 grade la Borsa si Viseu de Sus, 1 grad la Sighetu Marmatiei, Ocna Sugatag, Seini, Somcuta Mare, 2 grade in Baia Mare, 3 grade in Baia Sprie.

In judetul nostru vremea va fi in general inchisa. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse vor cadea precipitatii mixte la inceput, apoi sub forma de ploaie. Izolat vor fi conditii de polei in prima parte a zilei. La munte vor cadea precipitatii mixte. Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 10-15 l/mp. Vantul va sufla slab, la moderat cu intensificari temporare, iar pe crestele montane va sufla tare, cu viteze care la rafala vor depasi 90-100 km/h, viscolind sau spulberand zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 5 grade iar cele minime intre 1 si 4 grade. In zona montana a judetului, de la aceasta ora, vantul se va intensifica, iar rafalele vor depasi 60-70 km/h, iar pe crestele inalte, 80-90 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberand zapada, fapt ce va determina scaderea vizibilitatii.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1