Meteo: Vremea este inchisa si astazi. Temporar va ninge. Temperaturi de -5 grade C la Borsa si Cavnic

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost temporar noros. Vantul a suflat slab la moderat. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 0 grade la Ocna Sugatag si 4 grade C in Baia Mare.

Stratul de zapada este prezent in zona de munte, dar si pe arii restranse. La Varful Iezer, zapada masoara 13 cm.

La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -5 grade C la Borsa si Cavnic, -4 grade C la Sighetu Marmatiei, Ocna Sugatag, Petrova, -3 C grade in Baia Sprie si Targu Lapus si 0 grade C la Baia Mare.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -3 grade Celsius la Borsa, Petrova, Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei si Cavnic, -2 grade la Viseu de Sus, -1 grad la Targu Lapus, 1 grad in Baia Mare.

Vremea ramane si astazi inchisa. Temporar va ninge. Local cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp, izolat 20…25 l/mp si se va depune strat nou de zapada. In cursul noptii precipitatiile vor fi si sub forma de ploaie si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari indeosebi la munte, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 2 grade, iar cele minime intre -2 si 0 grade. Izolat se va semnala ceata. (Editare: Ana AVRAM)

Informatii furnizate de CJSU Maramures.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2