Meteo: Vremea ramane inchisa si astazi. Pe soseaua DN 18, intre km 156 si 180, exista zapada framantata. -2 grade la Cavnic, -1 grad la Borsa si Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost in general inchisa. Cerul a fost mai mult noros si pe arii relativ extinse a plouat. La munte a nins. Cantitatea maxima de precipitatii cazuta a fost de 7.2 l/mp si a fost inregistrata la Firiza. Vantul a suflat slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta de pana la 43 km/h (Vf. Iezer). Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 3 grade C la Targu Lapus si 4 grade C la Baia Mare si Ocna Sugatag.

Angajatii sectiei de drumuri national au actionat cu 17 utilaje si au imprastiat 68 tone sare.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed. Pe DN 18, în Pasul Prislop, se gaseste depus, intre km 156 si km 180, pe carosabil un strat de zapada framantata, cu grosimea de pana la 1 cm. Cerul este acoperit, vizibilitatea in trafic este buna.

Stratul de zapada masoara pana la 14 cm la Varful Iezer.

La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -1 grad C la Ocna Sugatag si Sighetu Marmatiei, respectiv 1 grad C in Baia Mare si Targu Lapus. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -2 grade C la Cavnic, Ocna Sugatag si Petrova, -1 grad C la Borsa si Sighetu Marmatiei, 0 grade C la Targu Lapus, 1 grad in Baia Mare si Seini

Vremea ramane si astazi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Local, indeosebi seara si noaptea, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 2 grade C, iar cele minime intre -4 si -2 grade C. Izolat vor fi conditii de ceata.

Informatii furnizate, in aceasta dimineata, de CJSU Maramures. Foto: Prislop, Primaria Borsa-FB

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole