Meteo: Vremea ramane inchisa. Soseaua nationala, din Pasul Prislop, este curata. -6 grade C la Borsa

Vremea a fost in general frumoasa, dar rece dimineata si noaptea. Cerul a fost variabil, mai mult senin in cursul zilei. Vantul a suflat in general slab. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 2 grade C la Ocna Sugatag si 4 grade C la Baia Mare.

Stratul de zapada este prezent, doar izolat la munte. Acesta masoara pana la 7 cm la Varful Iezer.

Sectoarele de drumuri nationale din judet sunt curate si uscate. In Pasul Gutai si Pasul Prislop partea carosabila este partial umeda. Cerul este acoperit de nori iar vizibilitatea in trafic este buna. Angajatii sectiei de drumuri national au actionat cu un utilaj si au imprastiat preventiv sase tone sare, pe DN 18, in Pasul Gutai.

La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -4 grade C la Targu Lapus, Ocna Sugatag si -2 grade C in Baia Mare.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: – 6 grade C la Borsa si Cavnic, -5 grade C la Viseu de Sus si Petrova, -4 grade C la Targu Lapus, Ocna Sugatag, – 3 grade C la Sighetu Marmatiei, -2 grade C la Seini si Somcuta Mare, -1 grad C in Baia Mare.

Vremea ramane si astazi in general inchisa. Ziua, local se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare. In cursul noptii se vor semnala precipitatii mixte si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 2 grade, iar cele minime intre -2 si 1 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Informatii furnizate de CJSU Maramures. Foto: Primaria Borsa-Pasul Prislop

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1