METEO: Vremea va continua sa se incalzeasca in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea s-a incalzit fata de intervalul precedent. Vantul a suflat cu intensificari de pana la 60 km/h in zona montana inalta. Strat de zapada se gaseste la Vf. Iezer si masoara 4 cm.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale din judet este curat, dar umed. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat preventiv cu 2,5 tone sare pe DN 18 la Viseu de Sus si Borsa. Cerul este acoperit, iar vizibilitatea in trafic este buna. Cel mai rece a fost in aceasta dimineata in Maramuresul istoric, la Petrova, -3 grade Celsius.

Vremea ramane si astazi in general inchisa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse, indeosebi noaptea va ploua. In zona montana inalta precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Izolat vor fi conditii de polei. Temperaturi maxime intre 2 si 6 grade, iar cele minime intre -1 grad si 2 grade.

Valori ale temperaturii la aceasta ora: 0 grade Targu Lapus 1 grad Baia Mare, Viseu de Sus, Borsa, Petrova 2 grade Celsius la Seini si Somcuta Mare, 3 grade la Ocna Sugatag si Sighetu Marmatiei.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *