Meteo: Vremea va fi miercuri predominant frumoasa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 2 grade C, in Maramures

home camp2
home camp2
home camp2

Vremea a fost rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul a fost variabil la senin. Vantul a suflat slab. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Targu Lapus -15 grade, Baia Mare si Sighetu Marmatiei -12 grade C.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora (09:30): -16 grade la Targu Lapus, -13 grade in Baia Mare, Seini, Somcuta Mare, -12 grade la Sighetu Marmatiei si Baia Sprie, -10 grade la Ocna Sugatag, -9 grade in Pasul Prislop si Pasul Gutai, -8 grade la Cavnic, -7 grade la Vf. Iezer, – 6 grade la Viseu de Sus, -5 grade la Borsa.

Vremea va fi astazi in judet predominant frumoasa, dar rece dimineata si noaptea, local geroasa. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari in cursul noptii. Izolat, in zonele joase, va fi ceata asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 2 grade, iar cele minime intre -11 si -6 grade.

Informatii: CJSU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *