Meteo: Vremea va fi predominant frumoasa, miercuri, in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost variabil. Vantul a suflat in general slab, cu unele intensificari pe crestele montane de pana la 43 km/h, la Vf. Iezer.

Valori ale temperaturii aerului: -5 grade la Targu Lapus, in Pasul Prislop si Pasul Gutai, -4 grade la Cavnic, -2 grade in Borsa, Viseu de Sus, Baia Mare, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare, 1 grad la Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag, 2 grade la Vf. Iezer.

Vremea va fi astazi in judet predominant frumoasa, indeosebi la deal si la munte unde cerul va fi variabil la senin. In zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, pe arii restranse se vor semnala nori josi si izolat ceata asociata si cu depunere de chiciura. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -6 si -2 grade.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost in scadere usoara. Nu au fost semnalate probleme. Fenomenele de iarna se manifesta in continuare pe cursurile de apa. Gheata este prezentă la malurile raurilor Tisa, Viseu, Vaser, Ruscova, Iza, Cosau, Barsau, Lapus, Cavnic si Nistru. Se mentin podurile de gheata cu ochiuri pe raurile Lapus, Mara si Suciu. Sunt poduri de gheata pe raurile Iza si Mara (apa curge pe sub podul de gheata).

Stratul de zapada masoara pana la 10 cm la Vf. Iezer, 4 cm in Baia Borsa, 3 cm pe Valea Vaserului, 2 cm in Poiana Borsa si la Blidari si Firiza.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *