Meteo: Vremea va fi răcoroasă luni, în Maramureș. Precipitații mixte în zona montană înaltă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cerul a fost noros si pe arii extinse au cazut ploi si cu caracter de aversa. In zona inalta de munte precipitatiile au fost sub forma de ninsoare si s-a semnalat ceata.

Cantitatea maxima de apa inregistrata a fost de 17.3 l/mp la Cavnic. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari pe crestele montane de pana la 76 km/h la statia meteo Iezer, spulberand si viscolind zapada. Temperaturile maxime au fost de 11 grade la Sighetu Marmatiei, Ocna Sugatag, Targu lapus si 12 grade in Baia Mare. Cel mai rece a fost in aceasta dimineata la Ocna Sugatag si Cavnic 7 grade. Stratul de zapada proaspat depus masoara 4 cm la statia meteo Iezer.

Vremea va fi si astazi racoroasa in judet. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in cursul zilei, cand pe arii extinse la munte si local in rest vor cadea ploi si cu caracter de aversa. In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. Izolat cantitatile de apa pot depasi 10 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 20 de grade, iar cele minime intre 3 si 6 grade C, a transmis în această dimineață CJSU Maramureș.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1