Meteo: Zăpadă de până la 8 cm la Vf. Iezer. La noapte și mâine dimineață se va semnala brumă, în Maramureș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea a fost deosebit de rece pentru această perioadă. Cerul a fost variabil, mai mult senin în cursul nopții. Vântul a suflat slab la moderat, cu intensificari izolate de până la 40 km/h, la Tg. Lapus. Temperaturile maxime au fost cuprinse între 5 grade la Ocna Șugatag și 8 grade la Baia Mare. Izolat, noaptea s-a semnalat brumă. Cel mai rece a fost noaptea trecută la Târgu Lapuș -9 grade Celsius, informează CJSU Maramureș.

Stratul de zăpadă, este prezent la munte și măsoară până la 8 cm, la Vf Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și izolat umed în zona de munte, respectiv curat și uscat în rest. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu un utilaj și au răspândit două tone de material antiderapant pe DN18. Pe sectoarele de drumuri județene s-a acționat cu un utilaj și s-au împrăștiat două tone de material antiderapant pe DJ 184 și DJ 109F, la Cavnic.

Debitele și nivelurile cursurilor de apă din județ au fost în ușoară scădere. Temperaturile negative au favorizat apariția fenomenelor de iarnă pe cursurile de apă din nordul județului. S-a forma gheață la malurile râurilor Vișeu, Ruscova, Botiza și Mara. Sunt asigurate serviciile de utilitate publică.

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Cerul va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 9 grade, iar cele minime între -8 si -4 grade. La noapte și mâine dimineață se va semnala brumă.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *