Meteo: Zapada masoara 9 cm la Firiza. Temperaturi minime de -12 grade C

Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost rece pentru aceasta perioada. Izolat a fulguit la Suciu de Jos. Temperaturile inregistrate pe parcursul noptii au fost de: -12 grade Celsius la Borsa si Petrova, -11 grade la Viseu de Sus, -9 grade la Sighetu Marmatiei si Cavnic, -8 grade la Ocna Sugatag si in Pasul Gutai, -7 grade la Targu Lapus, -6 grade in Baia Mare.

Stratul de zapada este prezent inca pe arii extinse si masoara: 9 cm la Baiut si Firiza, 8 cm la Vf. Iezer si in Pasul Gutai, 6 cm in Baia Borsa, 4 cm in Baia Mare si Targu Lapus.

Vremea se mentine in continuare rece in judet, mai alesi dimineata si noaptea cand izolat va fi geroasa. Cerul va fi mai mult senin la deal si la munte, variabil in zonele joase unde izolat dimineata si noaptea se va semnala ceata asociata si cu depunere de chiciura. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 4 grade, iar cele minime intre -12 si -6 grade.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Nu au fost inregistrate probleme.

Dan Buca, purtator de cuvant CJSU Maramures: „Temperaturile scazute au favorizat instalarea fenomenelor de iarna pe cursurile de apa din judet. Gheata la mal este prezenta pe cursul raurilor Mara si Barsau. Gheata primara s-a format pe cursurile raurilor Tisa, Viseu, Cisla, Vaser, Ruscova, Iza, Botiza si Cosau. Fenomenul de gheata la fund este prezent pe cursul raului Firiza. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole