Meteo: Zapada pe Varful Iezer. Temperaturile maxime vor atinge, astazi, 7 grade Celsius

Vremea a fost inchisa si apropiata de normalul termic al perioadei. Local a plouat slab, iar in zona montana inalta a nins slab. Cantitatea maxima de precipitatii a fost de 2,1 l/motor la Varful Iezer. Vantul a suflat slab, cu intensificari in zona montana inalta, respectiv 65 km/h pe Varful Iezer. Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 3 grade Celsius la Targu Lapus si 5 grade Celsius in Baia Mare. La munte s-a semnalat ceata.

In acest moment stratul de zapada masoara 4 cm la Varful Iezer. Pe sectoarele de drumuri nationale carosabilul este partial umed pe DN 1C si E58 si umed pe celelalte sectoare de drumuri nationale. Cerul este acoperit, iar vizibilitatea in trafic este buna. Temperaturile sunt pozitive.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu cinci utilaje si au imprastiat preventiv noua tone de material antiderapant pe Dealul Stefanitei, in Pasul Prislop si pe Dealul Pietris.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: 3 grade la Targu Lapus si Borsa, 3 grade la Ocna Sugatag, Petrova, Sighetu Marmatiei si Viseu de Sus. In Baia Mare sunt 4 grade Celsius. Vremea va fi inchisa si astazi. Pe arii extinse va ploua. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va suflat slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 7 grade Celsius, iar cele minime intre 1 grad si 4 grade.

Informatii furnizate de CJSU Maramures.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1