Meteorologii au prognozat precipitatii insemnate cantitativ in Maramures!

Reclame home 1
Reclame home 1

Institutia Prefectului a primit  Centrul Meteorologi Regionale Transilvania Nord o informare meteorologica precipitatii de averse insemnate cantitativ, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina. pentru judetul Maramures.

In adresa se mentioneaza ca, in intervalul 10 iunie, ora 15.00 – 11 iunie, ora 18.00,  incepand din dupa amiaza zilei de duminica si pana in seara zilei de luni, instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si averse ce vor avea caracter torential. Cantitatile de precipitatii vor depasi local 20 l/mp si izolat 40-50 l/mp. Acest gen de fenomene meteorologice periculoase se pot produce pe arii restranse in noaptea de sambata spre duminica.

Prefectul Sorin Rednic, in calitate de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, a solicitat informarea comitetelor locale pentru situatii de urgenta si pregatirea de interventie, in sprijinul populatiei, daca situatia o va impune. De asemenea, au fost informati si membrii grupurilor de suport tehnic din cadrul CJSU Maramures, informeaza Dan Buca, purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole