septembrie 24, 2021

Metoda “Accidentul”: Doua tentative de inselaciune au fost dejucate de vigilenta cetatenilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

telefon creierDuminica, 17 aprilie, Politia Baia Mare a fost sesizata despre inregistrarea a doua tentative de inselaciune prin metoda “Accidentul”.

La interval de cateva ore, doua femei din municipiul Baia Mare au fost apelate telefonic de persoane necunoscute care s-au prezentat a fi medici si care au relatat ca rudele acestora au fost ranite grav in evenimente rutiere.

“In primul caz, femeii apelate i s-a solicitat suma de 40.000 de lei necesari transportului nepoatei sale la un spital din Bucuresti pentru a fi supusa unor interventii chirurgicale urgente.

In cel de-al doilea caz, doamna apelata ar fi trebuit sa remita suma de 7000 de euro pentru aceeasi poveste inventata pe numele nurorii ei.

Din fericire, ambele persoane apelate au verificat informatiile prezentate de asa-zisii medici si au aflat astfel ca acestea nu sunt reale.

Ele au alertat politia care in prezent, efectueaza cercetari pentru identificarea persoanelor necunoscute si cercetarea lor sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la inselaciune”, potrivit buletinului informativ al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2