Mezalianta politica de dreapta, fata batrana matrafoxata se aduna cu nepotul nevolnic al Bratienilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Romania intra in zodia cancerului politic, amenintarea ciumei rosii generand o regrupare a partidelor care se pretind de dreapta. Deocamdata doar stranepotii degenerati ai familiei Bratianu si fata de la tara infiata de marinarul sub acoperire cocheteaza la ceas de seara pe o banca retrasa in rotonda din Cismigiu. In atare conjunctura, babele isi fac cruce, jurnalistii refac ofertele de obedienta, fauna de call girls isi consulta condicutele, iar DNA si ANI pleaca in concediu pana se limpezesc apele.

Nu inteleg cum un presedinte demisionar, incoerent si neputincios poate sa decida tramvaiul politic in care urca partidul care si-a killerit sub conducerea lui tot ce a avut de valoare, de la traditia istorica de aproape 140 de ani si pana la sansa de a avea un presedinte liberal puternic.

De doi ani, Antonescu se afla intr-un derapaj politic crunt, incepand cu nunta tiganeasca oficiata de un popa surd si orb, cand a luat-o pentru zestre pe fata batrana social-democrata si pana la excluderea din echipa a celor care aveau curaj sa ridice vocea, dar nu si a hotilor care chitoiau pe sub tejghelele ANAF-ului.

In PNL a avut loc in ultima perioada un razboi fratricid, s-au ucis intre ei de la general la soldat, incepand cu Ludovic Orban, mutat la mansarda parlamentara, si pana la Radu Stroe, scutierul credincios care marlea militantele locale, pe cand guita ca senator de Maramures.

Ce sa mai zici de omul cu privire de peste mort, daca pana si pe omul care a condus singurul guvern liberal cu oarecare merite dupa ’89 l-a aruncat in Dambovita, nu inainte ca doi eunuci si un bajbuzuc cretin sa-i puna snurul de matase dupa grumaz. Marele partid istoric este pe cale sa devina istorie, cu armata de traseisti, pupincuristi, ceckisti si filfizoni sfertodocti care populeaza sediul de pe b-dul Aviatorilor, la o aruncatura de gamela de Palatul Victoria, atat de drag comunistilor.

Pe partea cealalta a peronului din halta CFR Damaroaia, se afla fatuca spelba nascuta din doi parinti degenerati, PD–ul playboy-ului de la Apaca si PLD-ul lui draga Stolo, tatucul aripii liberale rebele, rupte in 2005 din PNL. Oare cum putea sa fie un produs rezultat si cotcaiala a doi proxeneti politici, o casnicie ilegala si impotriva firii, in conditiile in care casatoria intre doi barbati nu este legala in Romania.

Probabil ca fatuca spelba cu desuuri portocalii se pierdea de mult prin vreun bordel albanez din Italia, daca nu era infiata de marinarul chior nelsonian, ajuns amiral al flotei-fantoma. Episodul in care liberalul fanariot si fatuca au zis DA este cunoscut, iar romanii au simtit pe propria piele ce inseamna sa ai un presedinte jucator… de poker si iubitor de sprit.

Romania este un caz unic in istoria politica a lumii, caci nicaieri nu exista o asemenea tiganeala publica precum la noi, show in care doua partide se bat ca si chiorii in piata publica, se duc apoi impreuna la soilit la Ciresica, fac sex noaptea intr-un gang din Ferentari pentru a merge dimineata impreuna la shoping la Cotroceni. Relatia PNL – PSD are ceva din telenovela bahmutiano-prigonista, asortata cu reprize de suicid marca zavoreanca pe muzica de tambal a ploiesteanului si urletele maneliste de tip salam-minune-guta.

Un recensamant serios al valizelor celor doi miri (PNL si PDL) te va pune in fata unui talmes-balmes de rufarie rosie, albastra, portocalie si verde, amestecata cu iz de mucegai si rahat de caine comunitar, statistica evidentiind ca 90% dintre pedelisti sunt fosti penelisti, vagabondati la PSD, reveniti la forta civica dupa un sejur la PER cu meniu iredentist, in timp ce 80% din penelisti sunt fosti pesedisti, cu studii la pdl si datorii la FC.

In acest turn al lui Babel, in care fiecare vorbeste ce vrea si cum vrea, exista un lider din rasa buldogului incrucisat cu un pekinez supraponderal si un fost lider hipiot care a gasit de cuviinta, in prag de vara, sa-si arunce ghiozdanul peste gard, pentru a putea evada catre vamaotii lui de pe litoralul iubit.

Intr-o noapte, in Capitala, un politist local ametit de o bere pe sest, cauta pe Selari potcoava stanga spate cazuta a calului din dotare, moment in care a surprins un svab abulic, aparent usor retardat, mazgalind cu graffiti pe peretele unei carciumi textul: Iohannis presedinte. Intre a face un proces-verbal unui tip care mormaia ceva de neinteles si a da ochii mai tarziu cu seful detasamentului hipo al PL, fara potcoavele complete la cal, agentul a preferat varianta soft, tragandu-i o tomfa dupa ceafa contravenientului, pentru a-si putea continua cautarea inventarului.

Pe plaiurile noastre, sub privirea ironica a brenerului-presedinte, camionagiii lui Manolo isi freaca deja palmele la gandul ca nu vor mai trebui sa plateasca tichet de parcare pe mosia de la Sighet. Cat va tine o posibila alianta incestuoasa intre tradatori, transfugi, traseisti, oportunisti si delicventi este o intrebare al carei raspuns romanii il vor avea in decembrie, cand vom fi ori pe scut ori… sub scut, dar nici intr-un caz invingatori in Europa. Asta daca nu cumva vom deveni intre timp colonie ruseasca sau chinezeasca. Poate stie mama Omida sau Vanessa, nu… Melisa ca asta are tariful mai scurt la ghicit, iar romanii e saraci.

Cato CENZORUL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2