MFP: 7.951 persoane fizice au cumparat titluri de stat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tva baniMinisterul Finantelor Publice (MFP) a atras 7.951 de investitori persoane fizice, in primele cinci zile de la startul vanzarii titlurilor de stat, de sase ori mai mult fata de intreaga perioada de subscriere din 2015, iar valoarea totala se apropie de 280 de milioane de lei, informeaza un comunicat al institutiei remis, luni, AGERPRES.

‘Ministerul Finantelor Publice a reusit in primele cinci zile de la startul vanzarii titlurilor de stat sa atraga 7.951 de investitori persoane fizice, de sase ori mai mult fata de intreaga perioada de subscriere din 2015. Valoarea totala a subscrierilor se apropie de 280 de milioane de lei, de aproape trei ori mai mult fata de suma anuntata initial. Pana in acest moment, suma minima subscrisa a fost de 100 de lei, valoarea unui titlu de stat, iar cea maxima, 100.000 de lei. Media zilnica de subscriere a fost saptamana trecuta de 55,3 milioane de lei si de 1.590 investitori’, se arata in comunicat.

Ministerul Finantelor Publice isi reafirma intentia de a suplimenta emisiunea de titluri de stat pentru acest an in functie de nivelul cererii.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2