MFP deschide o noua sesiune de 250 milioane lei pentru sprijinirea investitiilor privind dezvoltarea regionala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

banca-baniMinisterul Finantelor Publice (MFP) va deschide o noua sesiune de inregistrare a cererilor pentru finantare privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea locurilor de munca, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul institutiei, informeaza AGERPRES.

“Ministerul Finantelor Publice anunta deschiderea unei noi sesiuni de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza H.G. nr.332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, care se va desfasura in perioada 30 mai — 10 iunie 2016. Bugetul sesiunii este de 250 milioane lei”, se arata in anunt.

Potrivit sursei citate, obiectivul schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr.332/2014 il reprezinta dezvoltarea regionala prin sprijinirea investitiilor si crearea de noi locuri de munca, acordandu-se sume sub forma de granturi, de la bugetul de stat, pentru cheltuieli eligibile de natura costurilor salariale.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2