MFP reglementeaza modul in care se distribuie despagubirile in cazul unei daune totale pe Programul Prima Masina

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

trafic-soferi-2Ministerul Finantelor Publice (MFP) reglementeaza modul in care se distribuie despagubirile in cazul in care o masina cumparata prin programul Prima Masina sufera o avarie incadrata in categoria ‘dauna totala’, dupa ce, in urma unui incident de acest fel produs la inceputul acestui an, s-a constatat ca nu exista prevederi clare de distribuire a despagubirilor, informeaza AGERPRES.

Astfel, Ministerul a elaborat un proiect de Hotarare pentru modificarea si completarea Normelor de aplicare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 66/2014 privind aprobarea Programului de stimulare a cumpararii de autoturisme noi.

„Acesta stabileste modalitatea de plata a despagubirilor in cazul producerii daunei totale pentru autoturismele achizitionate prin Program si de utilizare a sumelor rezultate din valorificarea autoturismului avariat. Masura clarifica atat cazurile in care Ministerul Finantelor Publice a platit finantatorului suma rezultata din executarea garantiei, precum si pe cele in care valoarea despagubirilor, inainte de depunerea de finantator la FNGCIMM a cererii de plata, acopera integral sau doar partial soldul finantarii garantate restante”, se arata intr-un comunicat al MFP transmis, joi, AGERPRES.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2