Michael Schumacher face “mici progrese”

Campionul german de Formula 1 Michael Schumacher, spitalizat in Franta de trei luni si jumatate dupa un grav accident de schi, face “mici progrese care ne dau mult curaj”, a anuntat purtatoarea sa de cuvant, Sabine Kehm, duminica seara, scrie Agerpres.

“Sunt mici progrese care ne fac, logic, sa fim bucurosi si ne dau, de asemenea, mult curaj”, a afirmat purtatoarea de cuvant a fostului campion mondial pentru postul german de televiziune ARD.

“Dar acest mici momente, sunt momente, asa cum spus, de cunostinta si de trezire, iar ele reprezinta o veste buna”, a adaugat Sabine Kehm in cursul unui talk-show dedicat starii de sanatate a pilotului. Ea a subliniat, totodata, ca nu doreste sa intre “in detalii concrete”, referindu-se la caracterul “foarte privat” al subiectului. “Acest lucru nu priveste decat familia”, a adaugat Kehm.

Michael Schumacher se afla internat de 14 saptamani intr-un spital din Grenoble, dupa accidentul de schi pe care l-a suferit in statiunea Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie.

In varsta de 45 ani, fostul septuplu campion mondial de Formula 1 a fost supus initial la doua operatii de neurochirurgie si, de atunci, a fost mentinut in coma indusa. La o luna de la internare, insa, medicii au demarat procesul treptat de trezire.

Starea de sanatate a campionului german est un motiv constant de speculatii, iar anturajul sau a reiterat, in numeroase ocazii, ca singurele informatii valide sunt cele difuzate de apropiatii sai ori de echipa medicala.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1