Microbuz “captusit” cu tigari de contrabanda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera si lucratorii vamali din PTF Siret au descoperit si confiscat 450 pachete tigari de provenienta ucraineana ascunse in peretele lateral al unui microbuz.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Azi dimineata, in jurul orei 06.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judetul Suceava, pe sensul de intrare in tara, un cetatean ucrainean, in varsta de 42 de ani, conducand un microbuz marca Opel Vivaro, cu numar de inmatriculare specific Ucrainei. Existand suspiciuni ca ar transporta tigari, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, persoanei si bagajelor.”

Astfel, oamenii legii au descoperit in peretele lateral stang al microbuzului, cantitatea de 450 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare totala de 675 lei. Marfa a fost confiscata, iar persoana in cauza a fost amendata cu 5.000 de lei. De asemenea, politistii i-au instituit ucraineanului masura de interzicere a intrarii in Romania, impotriva cetateanului ucrainean, pe o perioada de 5 ani.

Informatii si foto: ITPF Sighetu Marmatiei

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2