Microbuz cautat de autoritatile italiene descoperit la frontiera

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii de frontiera din Siret- ITPF Sighetu Marmatiei au depistat un cetatean ucrainean care conducea un microbuz marca Mercedes, ce figura in bazele de date ca fiind cautat de autoritatile din Italia.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In cursul serii de ieri, mai exact in jurul orei 19.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judetul Suceava, s-a prezentat la control, pe sensul de intrare in Romania, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul ucrainean B.V. in varsta de 29 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes, cu numar de inmatriculare specific Ucrainei. Colegii nostri au efectuat verificari suplimentare in baza de date, ocazie cu care au constatat ca autovehiculul este bun cautat pentru confiscare, alerta fiind introdusa de autoritatile din Italia, in data de 4 martie 2019.”

Acum, sunt efectuate cercetari pentru savarsirii infractiunii de tainuire, iar microbuzul in valoare de 14.100 lei a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, pana la finalizarea cercetarilor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *