Microsoft a inaugurat in Brazilia un centru de securitate informatica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

microsoftGigantul informatic Microsoft a inaugurat in Brazilia un centru de securitate informatica, din care vor fi monitorizate activitatile hackerilor din regiunile tarii si care va garanta o protectie sporita a operatiunilor informatice, relateaza miercuri agentia EFE, informeaza AGERPRES.

Informatiile care vor fi obtinute in acest ”Centru de Transparenta” vor fi partajate cu guvernul brazilian pentru a ajuta la identificarea activitatilor hackerilor precum si pentru a oferi securitate in ce priveste transferul de date.

Vicepresedintele Microsoft Tony Townes-Whitley a subliniat importanta pe care compania sa o acorda relatiilor de transparenta si incredere cu guvernele, pe care le poate ajuta prin intermediul tehnologiei la gestionarea in siguranta a informatiilor pe internet si in ce priveste serviciile de cloud.

Lumea trece printr-o revolutie tehnologica in care serviciile de cloud reprezinta motorul si informatiile sunt combustibilul necesar, a spus managerul Microsoft.

Astfel, serviciile de cloud trebuie sa fie de incredere si sa garanteze ca datele stocate pe acestea nu pot fi obtinute de hackeri, pe care Microsoft sustine ca-i va monitoriza din aceasta noua facilitate din Brazilia.

La inaugurare a participat si presedintele Camerei Deputatilor din Brazilia, Rodrigo Maia, care a declarat ca prin aceasta initiativa a Microsoft vor fi imbunatatite serviciile publice de acces la internet, oferind garantii mai mari de securitate online utilizatorilor.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2