Microsoft Office este gratuit pentru dispozitivele mobile iOS si Android

PNL

Producatorul american de software Microsoft a anuntat ca, incepand de joi, pachetul sau Office este disponibil in mod gratuit pentru cei care utilizeaza tablete si smartphone-uri echipate cu sistemele de operare ale rivalilor Apple si Google, transmite AFP citata de Agerpres.

Pana acum detinatorii de tablete iPad trebuia sa plateasca un abonament de 99 de dolari pe an pentru a putea utiliza versiunea Office 365 si a crea sau edita documente in Word, Excel sau PowerPoint.

‘Astazi am facut urmatorul pas in a oferi Office tuturor, pe orice dispozitiv’, a declarat vice-presedintele Microsoft, John Case. ‘Incepand de astazi oamenii pot edita documente Office pe iPhone-uri si iPaduri, si in curand si pe tablete Android utilizand Office 365 fara abonament’, a adaugat John Case.

Pentru Microsoft tableta iPad este o poarta care duce la calculatoarele de tip desktop.Versiunea pentru PC a pachetului Office necesita in continuare abonament, iar Microsoft spera ca cei care sunt obisnuiti sa utilizeze versiunea pentru dispozitive mobile vor dori sa aiba aceiasi experienta si pe calculatoarele lor personale.

Microsoft anunta ca aplicatia Office pentru iPad si iPhone este disponibila in 29 de limbi si 136 de tari, grupul american sustinand ca va oferi si o versiune pentru tabletele care utilizeaza sistemul de operare Android dezvoltat de Google.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2