„Micul Băsescu” promovat în funcția de consilier al primarului Cătălin Cherecheș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Una dintre surprizele alegerilor locale a fost înfrângerea primarului din Tăuții Măgherăuș. Anton Ardelean a pierdut în fața candidatului liberal și mulți dintre alegători se așteptau să dispară din peisajul politic.

Însă sursele ZiarMM ne-au anunțat că cel poreclit „Micul Băsescu”, având cinci mandate de primar până în prezent, a fost promovat (sau retrogradat!) în funcția de consilier al primarului băimărean, Cătălin Cherecheș.

Așadar, să nu vă mirați dacă vă veți întâlni cu Anton Ardelean pe holurile primăriei din Baia Mare. Se pare că în politica locală din Maramureș nu pierzi niciodată.

Cotos Robert

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. dan

    Daca ai fost sef 20 ani e greu sa revii la munca de la care ai plecat. Pariez ca pe mandatul lui CC va ramine consilier (daca astrele nu-l scot din cursa pe CC) si peste 4 ani candideaza din nou la primarie, pina la pensie.

    Reply
  2. zoe

    Zoe -daca e adevarat este cea mai mare greseala facuta de Chereches,daca nu areusit cineva sa-l bage in puscarie acest individ o v-a face sigur si mai e o vorba ,daca te amesteci in tarite te maninca porcii

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *