„Miercurea Alarmelor” va continua din luna iunie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 1 mai, sirenele de alarmare nu vor suna in Bucuresti si in judetele tarii. De altfel, exercitiul national „Miercurea Alarmelor” va continua din luna iunie, in prima zi de miercuri, de la ora 10.00.

“Pentru ca in minivacanta de 1 Mai – Ziua Internationala a Muncii sa va petreceti timpul liber in liniste, alaturi de prieteni si de cei dragi, sirenele de alarmare nu vor suna in Capitala si in judetele tarii.

Derularea exercitiului national „Miercurea Alarmelor” va continua din luna iunie, in prima zi de miercuri, de la ora 10.00.

„Miercurea Alarmelor” a fost lansata de institutia noastra inca de acum doi ani si este destinata verificarii sistemului de alarmare a populatiei despre iminenta unui pericol si, implicit, dezvoltarii reactiei cetatenilor in situatii de protectie civila.

Cele mai des intalnite situatii in care este alarmata populatia prin intermediul sirenelor electrice si electronice sunt inundatiile, cand este semnalata iminenta producerii unor viituri care sa puna in pericol viata persoanelor. Asiguram opinia publica asupra necesitatii si utilitatii derularii permanente a acestor antrenamente lunare”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a IGSU.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2