Mihai Ardelean, candidat la functia de primar al municipiului Baia Mare: „Impreuna…”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

mihai ardeleanImpreuna am trecut peste inca o incercare, o campanie electorala cu bune si mai putin bune, dar faptul ca astazi ne intalnim pe strazi si ne salutam privindu-ne in ochi ne da sperante ca o sa fie bine. Pentru ca poate sa fie bine si in Baia Mare. Pentru ca avem dreptul sa ne fie bine. Si pentru ca, in fata celor care astazi sunt mici, in fata copiilor, in fata lor, a viitorului nostru, IMPREUNA avem obligatia morala sa facem tot ceea ce e in puterile noastre sa ne fie bine.

Si a ne fi bine inseamna si a sti sa pastram orasul unit, nu dezbinat, sa ramanem impreuna. Noi, toti, baimarenii, putem sa decidem cand vrem sa ne fie bine: ACUM sau mai tarziu. IMPREUNA, in 5 iunie, dupa o perdea din sectia de votare, vom decide viitorul orasului nostru, astazi lipsit de perspective economice, sufocat de compromiterea unui primar aflat in inchisoare si judecat pentru fapte de coruptie. Impreuna, toti baimarenii, decidem cum vrem sa continuam. Si pentru asta, stim cu totii ce avem de facut.

In toata aceasta perioada, impreuna cu echipa mea, am incercat sa va prezint proiectele si solutiile prin care Baia Mare poate sa isi redobandeasca forta economica, bunastarea, siguranta, sanatatea, educatia si, nu in ultimul rand, credibilitatea administratiei publice. Nu stiu daca v-am convins, dar stiu ca am venit sincer in fata voastra, ca vreau si am invatat cum sa recladesc IMPREUNA cu voi un oras de legenda: Baia Mare. Si mai stiu ca nu v-am mintit.

Nu incepe si nici nu se termina totul cu o campanie electorala. Exista viata si dupa aceasta si vom continua sa traim impreuna, sa ne salutam, sa ne privim in ochi. Pentru ca noi nu am venit aici, ci ne-am nascut aici si vom ramane aici, impreuna, pentru ca Baia Mare e casa noastra. Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a facut public un indemn pentru romani: sa nu votam candidati acuzati de coruptie. Eu va indemn sa votam IMPREUNA pentru redobandirea stralucirii acestui oras de legenda, Baia Mare.

Votati Mihai Ardelean! Votati PND pentru Consiliul Local Baia Mare!

* Mihai Ioan Ardelean (PND) este situat pe pozitia 7 pe buletinul de vot pentru functia de primar al municipiului Baia Mare. Grupul PND pentru Consiliul Local Baia Mare este situat pe pozitia 8 pe buletinul de vot.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Maria

    Mult succes! Da, hai sa nu votam oameni care sunt urmariti pentru cazuri de coruptie, hai sa votam un om cu cazierul curat!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2