Mii de firme din Grecia si-au mutat in ultimii ani afacerile in Bulgaria

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

euro, baniAproximativ 6.000 de companii elene si-au mutat in ultimii ani afacerile in Bulgaria, din cauza turbulentelor din Grecia, a anuntat Giorgos Kavathas, presedintele Confederatiei elene a mestesugarilor si comerciantilor (GSEVEE), transmite site-ul ekathimerini.com, informeaza AGERPRES.

De asemenea, companiile elene au deschis in Bulgaria 60.000 de conturi bancare. Modificarile care ar urma sa fie aduse sistemului de asigurari sociale din Grecia vor determina si mai multe firme sa se inregistreze in alte state, a avertizat Giorgos Kavathas. Acesta a adaugat ca GSEVEE va participa la greva generala care va avea loc joi in Grecia impotriva planurilor Guvernului privind reformarea sistemului de pensii si la alte masuri de protest.

„Problema sistemului de asigurari sociale din Grecia este una majora, de interes national, si suntem de acord ca trebuie implementate reforme, desi nici un studiu referitor la asigurari nu a dus la concluzii eficiente, tinand cont de existenta a 1,5 milioane de someri”, a declarat si Vassilis Korkidis, presedintele Confederatiei elene a intreprinderilor (ESEE). Acesta a confirmat participarea organizatiei la greva generala de maine.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2