Mii de oameni la lansarea regionala a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare (FOTO)

PNL

Peste 650 de membri si simpatizanti PNL din Maramures au participat la lansarea regionala a candidatilor liberali la alegerile europarlamentare din luna mai. Evenimentul organizat la BT Arena din Cluj a adunat circa 6500 de participanti veniti din toate judetele din regiunea Nord Vest: Cluj, Bihor, Bistrita Nasaud, Satu Mare, Salaj si Maramures.

„Sa dam semnalul ca Partidul National Liberal are tot ce ii trebuie pentru a oferi fiecarui roman garantia faptului ca are cine sa conduca Romania pe drumul cel drept si ca are cine sa aduca Romania in primul rand in Europa, iar acestia suntem noi, Partidul National Liberal.” a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban.

Prezent la BT Arena, alaturi de alti candidati la alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, liderul listei PNL, a afirmat ca „Aceste alegeri nu sunt doar despre europarlamentarii PNL care vor merge la Bruxelles. Este despre dumneavoastra. Este despre ramanerea in Europa. Romania europeana. A venit momentul eliberarii de Dragnea, Dancila, Olguta, Tudorel, Daea. Revolutia a inceput ieri la Timisoara, astazi continua la Cluj.”

Liderul PNL Maramures, Ionel Bogdan, a fost si el prezent pe scena evenimentului de la Cluj, alaturi de ceilalti lideri liberali judeteni, de candidati si de reprezentanti ai Biroului Executiv National.

,,Atmosfera a fost extraordinara, plina de energie si entuziasm. Avem cei mai buni candidati la alegerile europarlamentare, putem sa-i reprezentam cu demnitate pe romani la nivel european si am convingerea ca proiectele noastre si argumentele noastre vor cantari mult cand romanii vor decide pe 26 mai cu cine vor vota. Anul 2019 va fi anul victoriei PNL, atat la alegerile parlamentare, cat si la cele prezidentiale.” a subliniat presedintele PNL Maramures.

Biroul de presa al PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1