Mii de persoane au participat la evenimentele organizate in onoarea printesei mostenitoare a Suediei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cateva mii de persoane au participat sambata la evenimentele organizate pe parcursul unui program special intins pe durata a doua zile pentru a marca a 40-a aniversare a printesei Victoria, mostenitoarea tronului Suediei, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

Evenimentul a avut loc pe o vreme insorita si in conditii de securitate sporita, in fata Palatului Solliden de pe insula Oland, aflata in largul coastei estice a Suediei, unde familia regala isi petrece de obicei vacantele de vara.

Printesa Victoria a implinit varsta de 40 de ani, vineri, iar acea zi speciala a fost sarbatorita pe strazile din capitala Stockholm. Suedezii s-au indreptat apoi sambata spre insula Oland pentru a participa la alte evenimente speciale, organizate in mod traditional cu ocazia aniversarii printesei mostenitoare.

La Palatul Solliden, printesa Victoria a fost insotita de sotul ei, printul Daniel, de cei doi copii ai lor — printesa Estelle si printul Oscar — si de parintii ei, regele Carl XVI Gustaf si regina Silvia.

Femeile din familia regala suedeza au purtat cu aceasta ocazie rochii albastre.

Regele suedez i-a adus un omagiu fiicei sale si a multumit numerosilor vizitatori care au venit in fata Palatului Solliden pentru a-i ura printesei mostenitoare traditionalul “La multi ani!”.

Printesa Victoria, care a aparut la balconul palatului regal tinandu-l in brate pe fiul ei in varsta de un an, a multumit si ea spectatorilor prezenti la eveniment: “Apreciez cu adevarat acest moment”.

“Va multumesc tuturor pentru eforturile voastre si pentru ca v-ati facut timp sa veniti la Solliden astazi”, a adaugat printesa mostenitoare.

O fanfara de alamuri a interpretat imnul national al Suediei, ale carui versuri au fost intonate de multimea reunita in fata palatului, inainte ca printesa Victoria si alti membri ai familiei regale sa coboare in randul publicului pentru a-i saluta pe participanti. Unii dintre acestia au adus cu ei flori si diverse daruri pentru printesa suedeza.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *