Miley Cyrus a lansat un nou material discografic, intitulat ”She Is Coming”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cantareata americana Miley Cyrus a lansat un nou materialul discografic, intitulat ”She Is Coming”, potrivit Press Association. Noul EP (Extended Play) reuneste sase melodii si ii include in calitate de artisti invitati, printre altii, pe rapperii Ghostface Killah si Swae Lee, precum si pe solistul travestit RuPaul, relateaza Agerpres.

In prima piesa, intitulata ”Mother’s Daughter”, Miley Cyrus, in varsta de 26 de ani, declara ”Sunt rea, sunt malefica”, laudand apoi influenta mamei sale, Trish, asupra carierei sale de cantareata.

”D.R.E.A.M”, o alta melodie de pe noul EP, acronimul pentru sintagma ”Drugs Rule Everything Around Me” (”Drogurile domina totul in jurul meu”), vorbeste despre renumitul stil de viata presarat cu petreceri al vedetei, devenita celebra datorita interpretarii personajului principal din serialul ”Hannah Montana”, realizat de Disney.

Celelalte melodii de pe disc sunt ”Unholy”, ”Cattitude”, ”Party Up The Street” si ”The Most”. Acest EP este primul material discografic lansat de vedeta americana dupa casatoria cu partenerul ei de viata, actorul australian Liam Hemsworth, in decembrie 2018. Cei doi tineri artisti s-au intalnit pe platourile de filmare ale dramei romantice ”The Last Song” din 2010 si si-au oficializat relatia in cadrul unei ceremonii restranse, ce a fost organizata in Tennessee.

Cel mai recent album al cantaretei americane, LP-ul ”Younger Now”, a aparut pe piata in 2017 si a inclus single-ul ”Malibu”. In prezent, artista lucreaza la cel de-al saptelea album de studio al sau, care se va intitula “She Is Miley Cyrus”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2