septembrie 20, 2021

Miliardarul care vrea sa-l invinga pe Donald Trump in cursa pentru Casa Alba

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul primar al New Yorkului Michael Bloomberg si-a anuntat oficial candidatura la nominalizarea democrata pentru alegerile prezidentiale americane din 2020, scrie stirileprotv.ro.

“Candidez la presedintie pentru a-l invinge pe Donald Trump si a reconstrui America”, a scris miliardarul in varsta de 77 de ani duminica pe site-ul sau de internet.

″Nu ne putem permite inca patru ani de actiuni necugetate si lipsite de etica ale presedintelui Trump. El reprezinta o amenintare existentiala pentru tara noastra si valorile noastre. Daca va castiga un alt mandat, este posibil sa nu ne putem recupera niciodata din daune″, avertizeaza el.

″Miza nu poate fi mai mare. Trebuie sa castigam aceste alegeri. Si trebuie sa incepem sa reconstruim America. Cred ca setul meu unic de experiente in afaceri, guvernare si filantropie imi va permite sa castig si sa conduc″, mai scrie Bloomberg care prezinta problemele cu care se confrunta tara, in opinia sa, si planurile si solutiile sale.

In plus, declaratia subliniaza ca Bloomberg nu va accepta donatii si ca isi va finanta personal campania, “asa cum a facut-o de trei ori cand s-a prezentat cu succes la primaria” din New York, consemneaza EFE.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2